RizVN Login

Seminar - Prehrana in Jaz

seminar op

V soboto, 28. novembra, sem v Centru Osebni pristop organiziral seminar o prehrani in aktualni problematiki prehranjevalnih navad.

Ker nas danes iz vseh smeri bombardirajo z informacijami, ni čudno, da smo tudi glede najbolj preprostih in osnovnih stvari, o katerih smo bili nekoč prepričani, danes popolnoma zmedeni. Ni težko opaziti, da je to, kako »zdravo« živeti in se čim bolj »zdravo« prehranjevati postalo nova modna muha.

S tem namenom sem pripravil seminar, katerega bistvo je bilo predstaviti življenjsko prehranjevanje, kaj s tem dosežemo na daljši rok in kakšne posledice nas lahko čakajo ob slabih vzorcih prhranjevanja.

seminar1 op

Z udeleženci sem delil svoje znanje in izkušnje, ki so mnogim pomagale doseči zastavljene cilje ter izboljšati kakovost življenja, tako na telesni, poslovni in družinski ravni. Dotaknili smo se najpogostejših vprašanj v zvezi z življenjskim načinom prehranjevanja, kako je pomembno, da hrano prilagajamo sebi in da se ne ujamemo v vzorce prehranjevanja, ki na daljši rok lahko pripeljejo do zdravstvenih težav.

Med drugim je bilo sporočilo seminarja tudi to, da naj vsakdo naredi nekaj na sebi, za sebe, kajti naložba vase se vedno poplača.

Slikano v Centru Osebni pristop - best personal gym

 

Leave your comments

0
  • No comments found

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih