RizVN Login

ZNEBITE SE PREGREH!

PISKOTI
Naslov se bo marsikomu zdel preveč neposreden, mogoče celo povsem nesprejemljiv. A prav ta preprost, četudi za marsikoga precej radikalen način, vam bo močno olajšal pot do vašega cilja – v tem primeru do izgube odvečne maščobe in preoblikovanja telesa.  

Stranke in znanci me sprašujejo, kako naj se uprejo sladkarijam, ki jih imajo doma. Po glavnem obroku jim namreč pogosto zadiši še kaj sladkega. Odprejo hladilnik, omaro ali predal in tam jih kot naročeni čakajo piškoti, čokolada, …

Takim skušnjavam se je najbolj enostavno ogniti tako, da jih vržemo stran oziroma komu podarimo, še bolje pa je, da jih enostavno nimamo doma. In če skušnjav ni doma, jih ne moremo pojesti, kajne?
To je res zelo enostaven način, kako rešiti težavo, ki lahko dolgoročno zelo vpliva na uspešnost naših prizadevanj po preoblikovanju telesa.
Če veste, da se sladkarijam (ali katerikoli drugi predelani hrani) ne morete upreti, se jih preprosto znebite. Tako ne boste ves čas v skušnjavi, hkrati pa si boste zelo skrajšali pot do vašega cilja.

Arhiv ostalih fit novičk

Leave your comments

0
  • No comments found

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih