RizVN Login

VODA - NEPRECENLJIVA TEKOČINA

kozarec vodeVoda nima ne barve, okusa, pa tudi hranilne vrednosti ne. Pogosto ji ravno zaradi tega veliko ljudi ne pripisuje pomembnosti pri uživanju. Tako razmišljanje je napačno, saj se je treba zavedati, kako blagodejno vpliva voda na naše telo, počutje in zdravje. Voda pomaga iz telesa odplakniti strupe in odpadne snovi, ki se nabirajo v njem.

Pitje vode je zelo dobrodošlo tudi v fazi izgube maščobe, saj nam do neke mere lahko pomaga pri zmanjšanju občutka lakote. Z zadostnim uživanjem vode bo telo dovolj hidrirano, koža pa bo bolj mladostna in napeta. Voda ima številne pozitivne učinke, zato poskrbite, da boste vsak dan popili dovolj te neprecenljive tekočine.
Če niste vajeni piti vodo in raje posežete po sladkanih pijačah, boste imeli lahko na začetku nekaj težav. A vredno se je potruditi in vztrajati – vsak dan en kozarec soka nadomestite s kozarcem vode in kmalu boste na zeleni veji. In sokov sploh ne boste več pogrešali, to vam zagotavljam. Priporočam vam, da vodo pijete tudi takrat, ko niste žejni, saj boste tako preprečili dehidracijo.

Redno uživanje vode bo že po nekaj dneh obrodilo sadove – boljše se boste počutili, imeli boste več energije, vaša koža pa bo naravnost zasijala.
Na dan popijte približno 2 litra vode, lahko tudi več. Tudi če zdaj niste vajeni piti vodo, se je vredno potruditi in vztrajati. Verjemite mi, da vam bo vaše telo to odločitev bogato poplačalo.

Leave your comments

0
  • No comments found

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih