RizVN Login

100% GARANCIJA


En, dva ali trije meseci treninga še ne prinesejo optimalnih rezultatov. Vsi vemo, da je za dolgoročne rezultate in usvojitev zdravega načina življenja potrebno daljše obdobje. Za daljše obdobje treniranja z nami, smo posebej za vas pripravili pakete treningov, ki so cenovno dostopnejši, prav tako pa vam omogočamo obročno odplačevanje.

Z vašo naložbo se boste naučili izbirati, uživati in pripravljati zdrava živila. Telesna aktivnost bo postala zdrava navada in nekaj, kar vas bo vsak dan znova polnilo z obilico energije in kar naenkrat bodo vse obveznosti, ki vam jih prinaša vaš vsakdan, za vas prava mala malica. Na treninge se boste tako z veseljem vračali.

Ekipa Vitalno telo k vsakemu posamezniku vedno pristopi povsem individualno. Kar pa je še posebej pomembno: Naše stranke dosegajo izvrstne rezultate brez radikalnih posegov v svoj ritem življenja.

Ponujamo vam pakete treningov, s katerimi bomo z našo strokovno usposobljenostjo in vašo vztrajnostjo prebrodili vse težave in ovire na poti do vaše fit preobrazbe.

Trenerji ekipe Vitalno telo trdno verjamemo v sistem programov 100 % FIT in prepričani smo, da boste v treningih uživali in zato tudi dosegli rezultate, ki si jih tako močno želite.


Vemo, kaj delamo in zato s to naložbo v bolj kakovostno življenje
ne morete izgubiti ničesar, saj vam ponujamo

100 % garancijo na vračilo kupnine.

 

garancija


Rezervirajte si svoj termin še danes. Omogočamo vam, da naš način dela preizkušate 30 dni.
Če po 30 dneh, rednega obiskovanja treningov in doslednemu upoštevanju prehranskih napotkov ne izgubite ene konfekcijske številke na vaših kavbojkah in se počutite bolje, vam brez zamer povrnemo 100 % kupnino paketa.

 

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih