RizVN Login

MAKSIMALNI INDIVIDUALNI PROGRAM PREHRANJEVANJA

Preizkušate različne diete? ...hitro obupate, ker ni in ni rezultatov? …Imate občutek, da se vrtite v začaranem krogu?

Pravilen prehranski plan je eden najpomembnejših faktorjev za pridobitev in ohranjanje vitke postave in zdravega telesa. Vem, da zna biti precej neprijetno kaj, kdaj in koliko jesti oz. vedeti kaj je pravilno, zdravo prehranjevanje. Na tržišču je moč kupiti veliko knjig o prehranjevanju in tematiki na to temo a na koncu se ob poplavi vseh možnih informacij ne morete odločiti kaj narediti.  Kar v takih primerih resnično velja je prehranski plan sestavljen izključno za Vas in Vaše potrebe in rešitev za to je Maximalna individualna sestava prehranjevanja, saj bo program sestavljen samo za vas, vaše cilje in vaš življenjski stil.

KAKO SESTAVA TAKEGA PROGAMA ZGLEDA:

Po dogovoru in krajšem posvetu oz. kontaktu preko E-pošte ali kontaktnega obrazca, vam po plačilu programa pošljemo obsežen vprašalnik, kateri zajema vse ključne informacije, ki so zelo pomembne pri sestavi prehranskega plana.
Ko dobim vse potrebne informacije, bom osebno vse pregledal in sestavil Vaš individualni plan prehranjevanja.

Vaš plan prehranjevanja bo zajemal obširna priporočila za zdrav način prehranjevanja in pravilen izbor živil ter sestavo prehranskega plana, v katere boste izvedeli kaj jesti, koliko in kdaj, vse izključno za vaše zahteve, življenjski stil in cilje.
Prav boste slišali tudi to, da je dovoljeno uživati tud Vaše pregrehe kot npr. pica, sladoled,… a seveda vse ob pravem času, za še bol intenzivno izgorevanje zalog odvečne teže. Pravilno grešenje s hrano lahko pravzaprav pomaga pri napredku izgube telesne teže. Poskrbite, da boste v vaše telo vnesli živila, ki so nujna za optimiziranje zastavljenih ciljev.

KAJ BOSTE OB NAROČILU PROGRAMA DOBILI?

  • Individualni plan prehranjevanja z več meniji (ni monotonega prehranjevanja)
  • Priporočila za dobro izbiro posameznih hranil
  • Obširen splošni del o zdravem prehranjevanju
  • Priporočila za prehranske dodatke
  • Priloga za ugotavljanje napredka


Sestava individualnega programa prehrane zahteva kar nekaj časa. Ni ga moč sestaviti na hitro ali v 15 minutah. Navsezadnje moram pri sestavi Vašega programa upoštevati veliko faktorjev, kot so cilji, tip telesa in metabolizem, prehranske navade, dnevni ritem, zdravje, itn.

Z maximalno individualno sestavo prehranjevanja ne boste več v dvomih ali uživate pravo vrsto, kombinacijo in količino živil. Vse to in še mnogo več  vam bo omogočilo, da boste samozavestnejši, imeli energije polno, zdravo telo. Tako bodo cilji postali lažje dosgljivi.

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih