RizVN Login

ANDREJA KOŠIR

Za osebnega trenerja sem se odločila z željo po spremembi načina življenja. Že prej sem bila precej športno aktivna, pa tudi moje prehranjevalne navade niso bile ravno slabe, bile pa so daleč od optimalnega. Nekaj mesecev sem v fitnesu trenirala sama, potem pa se je napredek ustavil oz. se rezultati niso več skladali z mojimi pričakovanji. V vsej poplavi informacij o pravilnem prehranjevanju in učinkovitem treningu sem se kar malo izgubljala. Potrebovala sem nekoga, ki bi me znal usmeriti in mi dati zares dobre osnove, iz katerih bi potem lahko gradila naprej.

TRENING8


Z Boštjanovo pomočjo sem korenito spremenila svoje prehranjevalne navade. Zdaj se počutim odlično, od energije me dobesedno razganja, pa tudi na ostalih področjih življenja dosegam prav neverjetne uspehe. Treningi z njim so res treningi z velikim »T«. Boštjan me je naučil, kako določeno vajo izvesti pravilno, da ta zares doseže pravi učinek. Kar pa je najpomembnejše - naučil me je, kako zelo pomembno je, da se vedno trenira tudi z glavo. Vsak trening res popolnoma izkoristim in dam zares vse od sebe. V teh mesecih sem zelo pridobila na moči in mišični masi, pa tudi telo dobiva popolnoma drugačno, a meni zelo všečno obliko.

Priznam, za dobre rezultate je potrebno veliko discipline, trdne volje in vztrajnosti. Želja ni dovolj in osebni trener ni nekdo, ki bi nam s čarobno paličico pričaral telo, ki si ga želimo, pri tem pa bi naše pretekle pregrehe čudežno izginile. Jasno zastavljeni cilji so bistveni, in le tako je mogoče vse želje tudi uresničiti. Osebni trener je (sicer zelo pomemben) kamenček v mozaiku, ki nam naše cilje pomaga uresničiti hitreje, prav tako pa nas zna pravilno usmeriti, ko se znajdemo na razpotju - a tudi tu bližnjic ni.
Sama sem z Boštjanom več kot zadovoljna in mu popolnoma zaupam. Z njegovo pomočjo vztrajno izpolnjujem cilje, ki sem si jih zadala. Verjetno tudi on nosi velik delež pri tem, kako zelo mi je fitnes zlezel pod kožo in postal moj način življenja – nekaj, v čemer sem se zares našla. Vem, da se lahko vedno obrnem nanj in da mi bo s svojim bogatim strokovnim znanjem dal odgovore, ki jih potrebujem – pa naj gre za pravilno prehranjevanje ali trening. Všeč mi je njegov korekten in pozitiven odnos. Ni potrebno veliko, da začutiš, da svoje delo opravlja z veliko mero veselja in predanosti. In to je tisto pravo, zaradi česar mu lahko rečem trener na mestu :)

Andreja Košir, Ig

Poglejte vsa mnenja strank

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih