RizVN Login

JAKOB C.

Pred približno letom dni sem se po nasvetu ortopeda odpravil v fitnes z namenom še dodatno okrepiti hrbtne mišice in nato postopoma ponovno začeti s tekom na daljše razdalje. Pred leti sem namreč imel težave s hernio v ledvenem predelu.

Nato sem čisto po naključju naletel na Boštjana. Po nekaj urah treninga z osebnim trenerjem sem bil prepričan, da je to način treniranja, ki mi najbolj ustreza. Vnaprej dogovorjenih ur se je, vsaj meni, najlažje držati, ure pod aktivnim nadzorom pa so pri Boštjanu več kot 100 % izkoriščene, pri čemer je poudarek na pravilnem izvajanju vaj, postopnemu zviševanju obremenitev in v zadnjem obdobju tudi na ''popolno uničenih mišicah''.

jakob3

Ob sprotnem motiviranju tako pri izvajanju vaj kot tudi pri načinu prehrane rezultat ni izostal. Morebitna monotonost treningov je sicer razbita s cikličnim menjavanjem vaj, med vajami pa jasno s pogovori o najrazličnejših temah. Še noben trening ni minil brez smeha in jasno utrujenosti, ki se itak pokaže šele čez dan ali dva.
Po letu dni in ob delni zasvojenosti s fitnesom se mi še ni uspelo spraviti v tekaške copate in odteči vsaj kak kilometer :-)

Jakob C., Ljubljana

Poglejte vsa mnenja strank

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih