RizVN Login

SANJA PETROVIČ

Mineva tretje leto odkar se ukvarjam s fitnesom. Trenirati sem začela v nekem povsem neprofesionalnem fitnesu, kjer se trener sploh ni menil za stranke. Nekaj časa sem si sama pisala programe, nakar sem se odločila, da si poiščem osebnega trenerja, ki mi bo zares pomagal do mojih ciljev.

Preko interneta, sem naletela na gospoda Jana Prestorja in se zmenila za sestanek. Na sestanku sem bila izredno presenečena nad tako profesionalnim nastopom, kot ga je imel gospod Jan. Brez pomisleka sem se odločila, da ga najamem kot osebnega trenerja.
Navdušila sta me njegova prijaznost, strokovnost ter spodbujanje med samim izvajanjem. Kar je najpomembnejše, si je vedno vzel čas za razlago  posameznih vaj, delovanja samih mišic itd.
Treningi z njim niso nikoli dolgočasni,  ampak vedno zanimivi, predvsem pa učinkoviti. Od njega sem dobila ogromno znanja ter veselja do treningov, kar je za dosego mojih ciljev(postati trenerka fitnesa) bistvenega pomena. Veliko sem pridobila na moči ter mišični masi, ter izgubila precej mačobe.

Hvala ti Jan, zaradi tebe sem prišla izredno daleč. Tvoja prijaznost in pomoč sta mi omogočila, da sem prišla do točke, kjer si življenja brez fitnesa in zdravega načina prehranjevanja ne znam več predstavljati. Vsako jutro, ko vstanem,  vstanem z veseljem ter zadovoljstvom. :)

Sanja Petrovič

Poglejte vsa mnenja strank

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih