RizVN Login

NINA FURLAN

Pred pol leta sem se odločila, da moram narediti spremembo v življenju, saj se mi je nabiralo nezadovoljstvo nad načinom življenja - premalo gibanja in preveč "junk food". Odločila sem se, da se dobim na informativnem pogovoru in že takoj me je prepričal Boštjanov pristop oz. način razmišljanja. Razložil mi je na kakšen način dela in da se ni potrebno odpovedovati vsem stvarem (saj sem velika gurmanka) in kako lahko z njegovim načinom pridem do "fit" postave, spremenim način življenja in posledično postanem zadovoljna sama s seboj.
Zadnjih 12 let sem se prehranjevala po vseh možnih načinih, dietah, poskusila ogromno enih športov, vendar nič ni trajalo... na kar sem se odločila za treninge pri Boštjanu. Že od samega začetka mi ni bilo težko, saj po načinu 100% fit dejansko lahko jem jedi, ki mi ustrezajo in je njihova priprava zelo enostavna. Torej, kar se tiče samega prehranjevanja, mi je takoj ustrezalo in sem se hitro navadila, no le malo pogrešala moj dragi kruh in peciva..., a vendar "lahko" in Bošti pravi da še celo obvezno :) tudi to 2x tedensko jem. Čeprav priznam, da mi po mesecih treninga tiste bele, brezokusne stvari sploh več ne pašejo, tako da raje posežem po zdravih mokah in polnovrednih živilih. Poleg prehrane sem prve 3 mesece imela 3 x tedensko treninge, Boštjan mi postopoma prilagaja in stopnjuje treninge glede na mojo pripravljenost in tudi ko imam kak dan, ko nisem ravno razpoložena, mi še tega naredi takega, da se mi na koncu treninga smeji in da vsa zadovoljna odkorakam v nov dan. Boštjan je odličen motivator, odličen strokovnjak glede prehranjevanja in samih treningov, vedno je na voljo za kakršnakoli vprašanja. Potrudi se maksimalno za vsako stvar in lahko zagotovim, da je najboljša izbira, saj sem si pod besedo osebni trener predstavljala točno tako osebo, kot je on, saj dejansko izpoljnjuje vsa pričakovanja. Poleg tega je na njegovi spletni strani polno zanimivih člankov, motivacijskih misli in receptov, katere redno prebiram in jih tudi sprobavam.
Treningi so vedno raznoliki, začela sva v fitnesu, saj je bila še zima, zdaj pa sva že par mesecev zunaj in moram rečti, da so te treningi resnično top. Trening v naravi da toliko pozitivnega, jaz sem jutranji tip, tako da mi zgodnje ure zelo ustrezajo, saj tako pozitivno, na jutranjem sončku začnem svoj dan, na svežem zraku. Boštjan pride vedno nasmejan in poln energije, tako da so treningi res nabiti z dobro energijo in urica mine kot bi mignil s prstom. Resnično so mi te dnevi, ko imam treninge postali nek ritual in ko jih nimam mi prav nekaj manjka. Ni samo trening v fitnesu, vendar je tudi trening v naravi s pripomočki kot so trx, elastike, žoga.. čudovita izbira, saj lahko narediš z lastno težo super vaje za celo telo, si na svežem zraku in je res pravo doživetje. Pestrosti in raznolikosti na treningih vsekakor ne manjka in vedno je kaj, ko me na novo preseneti, še vaje, ki zgledajo na pogled čist easy, se izkažejo kot zelo zahtevne, ko jih dejansko začneš izvajati :). Z rezultati sem tudi zelo zadovoljna, saj se resnično počutim fit, polna energije in končno lahko oblečem vse kavbojke, katere zadnjih par let nisem spravila nase.
Veliko ljudi me sprasuje zakaj sem se tok "vrgla" v to in moj odgovor je zdrav način življenja in to Boštjan dejansko da. Ni samo osebni trener, je tudi prijatelj, ki ti da nek pozitiven način razmišljanja in pokaže super pot do zdravega načina življenja, brez odrekanja in stradanja. Moram rečti, da si res top trener in da bi se vsak moral zgledovati po tebi!
In hvala ti za vse Boštjan, za vse male in velike vzpodbude in presenečenja, resnično si mi spremenil življenje na bolje!

Nina Furlan, Ljubljana


Poglejte vsa mnenja strank

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih