RizVN Login

MIHA BLAŽIČ

Običajna zgodba, običajen primer. Kot večina fitnes obiskovalcev (predvsem laikov) sem tudi sam delal veliko napak pri izvajanju vaj. Napake, ki sem jih izvajal so bile preveč pavze med posameznimi vajami (seti), izvajanje napačnih gibov, preveliko število ponovitev vaj in predvsem preveliko in napačno zaporedje vaj. Moj cilj je bil predvsem pridobivanje mišične mase za zgornji del telesa, vendar z vsemi napakami, ki sem jih delal rezultatov ni bilo (vsaj na dolgi rok ne). Ker rezultatov ni bilo, sem se odločil, da se obrnem na Boštjana; osebo, ki je v fitnes centru izstopala z drugačnim pristopom izvajanja vaj in tudi drugačnim osebnim pristopom kot večina fitnes trenerjev. Tako sva se z Boštjanom dobila in pomenila o mojih problemih (in cilju). Moj problem je bil to, da sem težko pridobil mišično maso za zgornji del telesa kot pa za spodnji del telesa. Moja želja je bila tudi, da bi treniral celotno telo oziroma, da ne bi treniral vsak dan posebej vsako mišično skupino posebej. Boštjan je vse moje želje upošteval in mi tako sestavil in prilagodil trening mojim potrebam in željam. Seveda, mi je tudi povedal in pokazal pravilno izvajanje vaj, razložil zakaj se določena vaja izvaja, zakaj je potrebno manjše število pavze med serijami, skratka pokazal mi je moje napake, zaradi katerih sem obtičal in me tudi naučil, da se starim in podobnim napakam v prihodnosti izognem in izogibam. Pomemben dejavnik, pri mojih napakah je bilo tudi to, da se pred treningom nisem zadosti ogrel, saj sem bil enostavno preveč "zategnjen" in tako nisem izvajal vaj 100% kot če bi bil dobro in pravilno ogret. Večina tako imenovanih fitnes trenerjev bi to "podrobnost" enostavno spustila.

Tako sem z Boštjanovo pomočjo v 8-ih mesecih pridobil želeno mišično maso in si izoblikoval telo kakršno sem imel v mislih. Seveda ostajam z Boštjanom v rednem kontaktu, da mi po določenem času sestavi nov program in da ga seveda povprašam tudi o zdravem načinu življenja.

Boštjana se da opisati z eno besedo -  unikatnost. Zakaj? Ker je celoten njegov pristop do osebe (stranke) bistveno drugačen kot pristop večine t.i. fitnes trenerjev. Boštjan ne pomaga priti le do cilja ampak osebo poskuša tudi naučiti, da se zaveda svojih napak, ki jih dela in predvsem prilagodi trening in program osebi. Večina fitnes trenerjev ne posluša želj in mnenj svojih strank in rine z glavo skozi zid,  medtem ko Boštjan prilagodi želeno stanje (program) osebi, ne da bi spreminjal njenih navad.

Boštjan je tako v pravem pomenu besede pravi osebni fitnes trener in ni kot ostali produkti – fitnes trenerji.
Hvala

Miha Blažič, Ljubljana


Poglejte vsa mnenja strank

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih