RizVN Login

SERGEJ SMOLIČ

sergej

Na fitnes hodim že več let, a so vaje postale monotone in ni bilo več pravega napredovanja, saj bi jih moral sproti spreminjati in nadgrajevati, za kar pa nisem imel dovolj znanja. Hkrati s tem mi je začela padati motivacija, zato sem sprevidel, da potrebujem nekoga, ki me bo znova navdušil nad treniranjem in odgovor je bil jasen – potrebujem izkušenega in strokovnega osebnega trenerja.

Za Boštjana Šifrerja sem se odločil, ker sem se že prej nekoliko seznanil z njegovim načinom treniranja in videl, da je to nekaj zame, saj ima zelo inovativen, svež in raznolik pristop. Moji cilji so bili shujšati nekaj kilogramov, ki so se nabrali v zadnjih treh letih, spoznati nove vaje in se jih naučiti pravilno izvajati ter okrepiti telo. Najprej je na podlagi podrobnih informacij o mojih prehranjevalnih navadah določil takšen jedilnik, ki se je skladal z mojimi cilji. Pomembno pri tem pa je bilo, da ni bilo nikakršnega stradanja, ampak zelo bogati in raznoliki obroki, saj je tudi pri izgubi telesne teže pomemben vnos zadostne količine pravilne hrane. Sledila je sestava programa treningov. Treniral sem trinajst tednov po trikrat na teden, in vsake štiri tedne so se vaje popolnoma zamenjale, tako da sem spoznal zares ogromno različnih vaj z različnimi pripomočki. Najbolj všeč mi je bilo to, da praktično nikoli nisem treniral na trenažerjih, kot sem bil navajen. In prav to sem iskal – treninge z lastno težo. In da so intenzivni – prav to pa nudi Boštjan. Pri vsaki vaji je tudi razložil, katere mišice se aktivirajo in kako posamezna vaja vpliva na telo oz. zakaj je pomembna.

Napredek je bil viden zelo hitro, tako da so bili zastavljeni cilji doseženi in preseženi. Treningi so bili zabavni in včasih naporni, a je Boštjan prilagodljiv trener in upošteva želje stranke. Ogromno mi je pomagal z neprecenljivimi nasveti in informacijami tako glede prehrane kot treningov, saj ima poglobljeno teoretično in praktično znanje, ki ga sproti nadgrajuje. Predvsem mi je bil všeč njegov pozitiven in korekten odnos, saj sem se sam prepričal, da se vsaki stranki posveti v celoti, nepogrešljive pa so njegove motivirajoče besede med vadbo, tako da se potrudiš in zares daš vse od sebe.

Sergej Smolič, Ljubljana

Poglejte vsa mnenja strank

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih