RizVN Login

BARBARA C.

Pred dobrim letom in pol mi je Boštjan prekrizal pot življenja. K zdravi prehrani spada tudi gibanje. Baje :). Prvo, uvodno srečanje je potekalo kot verjetno povsod. Kaj bi, kaj ješ, mere telesa (uff)... Malo rezervirana sem zacela hoditi na treninge, saj imam od prej izkušnje tipa "ja, na kolo pejte za 20 min" in trener izgine. "No, tele vaje tako delajte 3 kroge, 12 ponovitev" in potem s pol očesa preverja kako pridno in prav delam.
No, pri Boštjanu se nisem uspela nič švercat ze od samega začetka. Vsak milimeter napačne drže, giba je takoj popravil in dobre volje popravljal cel trening...no, cele treninge. In ko me je kdaj kaj zabolelo (rama, križ, koleno... na pol kripelj ja) in sem vsa vesela to povedala, misleč da bo konec treninga, je Boštjan takoj našel alternativo z enakim učinkom a ne bolečim izvajanjem. Presenetila me je njegova srčnost in iskanje rešitev za težave, ki me pestijo. Njegova odprtost za alternative je neverjetna. In ker sem odprta za te stvari tudi sama, sem navduseno poslušala vsa njegova nova znanja in vedenja. In seveda tudi sama preizkušala, seveda z Boštjanovim back up-om. In ponovno, njegova srčnost in zavzetost nimata meja. Vsi njegovi varovanci smo vedno nekje v njegovih mislih. S širjenjem svojih obzorij, preizkušanjem na sebi in glede na rezultate, vedno svetuje in išče rešitve za nas. Od glavobolov, do nespečnosti in vse kar je vmes.
Preveč pozitivnih stvari je. Če bi želela vse napisati, bi verjetno lahko izdala knjigo, Oda Boštjanu.
Pri njem imam občutek zaupanja, pripadnosti, nek poseben odnos, ki se ga z besedo težko definira. Krasen, je le približek.
Boštjanu zaupam 100%. Za profesionalnost vadbe, za pomoč pri odpravljanju težav... V tem primeru veselo priznam, da sem ovca. Ker mu slepo sledim oz.sledim njegovim napotkom. Ker vem, da mi vse skupaj lahko samo koristi.
Suma sumarum: Boštjan rules!!

Barbara C., Ljubljana

 
Poglejte vsa mnenja strank

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih