RizVN Login

Knjiga 100% fit

postani 100 fit komplet15-tedenski program treninga POSTANI 100 % FIT vam razkriva, kako pridobiti mišice, izgubiti maščobo, okrepiti telo in postati fit. Moji programi treningov so mnogim pomagali zgraditi telo, ki so si ga vedno želeli. Če želite pridobiti mišično maso, izgubiti maščobo ali se le počutiti odlično v svoji koži, je knjiga POSTANI 100 % FIT prava za vas. Kot trener se trudim in vlagam večino svojega časa v to, da bo pot do vaših želenih rezultatov karseda prijetna in hitra. Verjemite mi, če bi v vseh teh letih izkušenj iznašel skrivno formulo, kako čez noč postati vitalen, bi bil sedaj že milijonar. Zavedam se, da čudežne formule za hitro izgubo odvečne telesne teže ni.


Dovolite, da vam ponudim celoten program treningov POSTANI 100 % FIT in vam tako pomagam do zares izvrstnih rezultatov. S knjigo POSTANI 100 % FIT ne bo več dvomov, kako se lotiti treningov in pot do cilja, ki ste si ga zastavili, bo lažja.

Dobre rezultate treningov dosegajo tisti, ki mojim programom dosledno sledijo.

 

Zakaj je program treninga POSTANI 100% FIT tako učinkovit?

Z nakupom programa POSTANI 100 % FIT vam ne obljubljam ničesar novega in revolucionarnega. Če pričakujete kaj takega, vas moram žal razočarati. V programu vam ne obljubljam magičnih rešitev, kako povsem preprosto postati FIT. Zaradi dolgoletnih izkušenj, dela s strankami in bogatega znanja vam lahko sedaj ponudim izjemen sistem treningov, ki bo dosegljiv vsem, ki želite postati FIT ali se temu vsaj močno približati. Sam program treninga ne zajema zgolj treninga, ampak tudi celotno predpripravo telesa na glavni del treninga. Ravno ta del treninga je bistven za zdravo telo in kvalitetne mišice, saj služi kot odlična preventiva pred neželenimi poškodbami.


Spodaj lahko vidite 2 vaji za pripravo telesa na glavni del treninga:

KNJIGA 2  KNJIGA 1

 

Moji trening programi so pomagali že mnogim, zato sem se odločil, da v tej knjigi svoje bogato znanje ponudim vsem, ki si želite resnično dobrih rezultatov.

Z mojim programom do zavidanja vrednih rezultatov

Treniral sem na vse možne načine, tudi 6-krat ali 7-krat tedensko, poskusil zelo veliko diet. Rezultati so bili dobri, a sem za to porabil zelo veliko časa, bilo je veliko odrekanj in tudi nepotrebnih poškodb. S programom 100 % FIT sem v krajšem času in in brez zapletenega dietiranja ter veliko dragih prehranskih dodatkov prišel do enakih, če ne še celo boljših rezultatov. Sam sem vam lahko najboljši dokaz za to, kako trenirati za dosego zavidanja vrednih rezultatov. Prvo fotografijo sem posnel približno 2 tedna pred začetkom programa treninga Postani 100 % FIT, kjer nisem bil ravno v dobri telesni pripravljenosti. Veliko ljudi meni, da se s 3 treningi tedensko in nekaj aerobne vadbe ne da učinkovito preoblikovati telesa. Treningu, ki je predstavljen v knjigi, sem dosledno in vztrajno sledil, in po dobrih 15 tednih prišel do odličnih rezultatov. Spodnja fotografija je dovolj zgovoren dokaz, kajne? Tukaj ne gre zgolj za preoblikovanje telesa. Poudarjam predvsem to, da sem močno izboljšal mobilnost celotnega telesa in kvaliteto mišičnega tkiva.

bostjan sifrer prej potem

Boštjan Šifrer, Ljubljana
www.vitalno-telo.com

 

Povečal mišično maso in moč

Po preizkusu programa treninga sem bil navdušen nad rezultati. Treninga in napotkov v knjigi sem se lotil resno in tako so me pripeljali do zavidljivih rezultatov.Izgubil sem odvečno maščobo, si učvrstil telo in pridobil na moči. Sedaj se veliko lažje spopadam z vsakodnevnimi nalogami in stresnimi situacijami.

Program treninga in prehrane »Postani 100% FIT« bi priporočil vsem, ki si želite spremembe pri preoblikovanju telesa. Gre za naložbo v vaše zdravje!

bostjan cecelic

Boštjan Čečelič
Ljubljana

 

Pridobil na mišični masi in izgubil 11kg maščobe

S 15-tedenskim programom treninga sem shujšal 11 kg. To sem dosegel skupaj s priporočili zdravega in uravnoteženega prehranjevanja, ki ga priporoča Boštjan Šifrer.

Ko sem pričel s treningom in prehrano po programu Postani 100 % FIT, sem imel pri višini 170 cm 86 kg. Po končanem programu pa sem prišel do 75 kg.

Z le 3 treningi tedensko in brez aerobne aktivnosti, sem izgubil precej odvečne maščobe, pridobil na mišični masi in moči. Počutje in energija pa sta sedaj na mnogo višji ravni kot pred pričetkom. Sedaj pri 33 letih sem v boljši formi, kot sem bil pri 20 letih, zahvaljujoč celotnemu sistemu treninga in prehrane, ki ga Boštjan ponuja v knjigi. Program priporočam vsem, ki si želijo dobrih rezultatov.

dolgan franko

Dolgan Franko
Pivka

 

Program treninga POSTANI 100% FIT je primeren za vse:

 • ki že dlje časa trenirate, a ne dosegate želenih rezultatov,
 • ki se radi na treningih potrudite in stisnete iz sebe zadnje atome moči,
 • ki menjate trening programe iz tedna v teden in zato rezultatov ni,
 • ki trenirate in imate pogoste težave z nepotrebnimi poškodbami in bolečinami,
 • ki si preprosto želite svoj način treninga prestaviti na višjo raven in začeti zares trenirati sistematično in z glavo.

 

Končno pa je namenjen vsem, ki potrebujete dober načrt treninga, ki mu boste le sledili, vaši rezultati pa bodo naravnost izjemni.

 

Kaj dobite ob nakupu knjige POSTANI 100% FIT?

 • 15-tedenski progresivni program treninga
 • Brezplačni prehranski načrt s priporočili: KAJ? KDAJ? KAKO? Jesti!
 • 15-tedenski progresivni program aerobne aktivnosti za še učinkovitejšo izgubo maščobe in preoblikovanje telesa
 • Celotno pripravo in ogrevanje mišic z dinamičnim ogrevanjem, masažo mehkih tkiv, vajami za fleksibilnost in mobilnost mišic
 • Dostop do video vsebin vseh vaj, ki sestavljajo program treninga POSTANI 100% FIT
 • Pripravljene razpredelnice treninga, ki jim morate le še slediti. Služijo pa vam tudi pri spremljanju napredka na treningih

 

KAJ PA CENA?

Cena knjige je nižja kot si verjetno mislite. Sestava trening programa za daljše obdobje pri meni stane več kot 200 €. Pri sami pripravi in sestavi svojih izdelkov se vedno zelo potrudim in to vedo vsi, ki so kdajkoli sodelovali z mano. A ta knjiga je korak naprej – je preprosto več kot trening.Za celoten sistem z vsemi pripadajočimi dodatki bi kot posameznik odšteli več kot 300 €. Zavedam se, da je za mnoge to ogromen strošek in si tega enostavno ne morejo privoščiti. Želim, da bi bilo znanje dostopno prav vsem, zato vam celoten program POSTANI 100 % FIT ponujam po neverjetni ceni.

 

Če si želite oblikovati močno in privlačno telo ter se pri vsem tem še odlično počutiti, potem je knjiga POSTANI 100 % FIT prava za vas.

 

Avtor: Boštjan Šifrer
Oblika: CD / PDF
Obseg: 70 str. (Trening program / Prehranjevanje / Trening tabele / Video vsebine) 
Leto izdaje: 2011
Cena: 39,90 EUR

Generated with MOOJ Proforms Version 1.3
* Obvezni podatki.
E-mail *
Ime *
Priimek *
Telefon *
Naslov *
Poštna številka *
Pošta *
Naročam knjigo *
Način plačila *
Sporočilo

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih