RizVN Login

NIK CEGLAR

nik

Za Boštjana sem izvedel preko strica, saj mi ga je priporočal ko sem imel zlomljen četrti vretenec. Takrat sem prvič prišel k Boštjanu, ki je ugotovil, da sem zelo ˝zategnjen˝ v hrbtu in imel sem slabo razvite mišice trupa. Pokazal mi je vaje, ki sem jih delal večkrat na teden in tako sem ˝ojačal˝ hrbtne mišice in mišice trupa.

Vedno sem imel prekomerno telesno težo in vedno ko sem izgubil nekaj kilogramov sem jih prej ali slej dobil nazaj. S prehranjevanjem nikakor nisem mogel najti neke stalnice. Ko sem prišel k Boštjanu mi je predlagal ketogeni način prehranjevanja. Vse mi je razložil zakaj je dobra in čemu vsemu služi. Zato sem se odločil, da jo bom poskusil.
S ketogenim načinom prehranjevanja sem začel maja 2017 star 16 let pri 125kg. Boštjan mi je dajal motivacijo, da nisem obupal. Te diete sem se držal 6 mesecev (seveda sem se kdaj pa kdaj privoščil tudi kako neplanirano dobroto). Pri Boštjanu sem treniral 3-krat tedensko, ostale dni sem treniral tudi doma in v fitnesu. Seveda sem si vzel tudi dneve za počitek. Vsak dan sem bil aktiven tako, da sem izvajal treninge z obremenitvijo ali aerobno vadbo. Od maja 2017 do decembra 2017 sem izgubil 30kg (125kg – 95kg). Pri Boštjanu mi je najbolj všeč to, da ve kaj dela in se trudi z bogatim znanjem in izkušnjami pomagati pri problemih in doseganju ciljev.

Zelo ga priporočam!

Nik Ceglar, Ljubljana

 
Poglejte vsa mnenja strank

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih