RizVN Login

PETER K.

Osebnega trenerja Boštjana sem najel za treniranje v fitnesu, ker sem pričakoval, da bo s svojim znanjem in izkušnjami še najbolje svetoval. Po dolgotrajnem premoru zaradi poškodb, sem želel ponovno okrepiti svoje telo.. Bila je motivacija in še je.
Tako sva začela sodelovati pred približno enim letom, kjer imava 2 x na teden treninge v fitnesu za pridobivanje vzdržljivosti in mišične mase celega telesa.
Čeprav rezultati niso vidni kar takoj, pa na svojem telesu opazim napredek in sicer v tem času sem izgubil cca 2 kg maščobe. Na račun slednje pa pridobil cca 2 kg čiste mišične mase, mogoče še več.
Pri tem povem, da nisem imel nikoli prekomerne teže (debel), vseeno je moja navidezno "dobra" postava imela nabrano maščobo, ki se je zmanjšala odkar treniram pod Boštjanovim strokovnim vodenjem.
Treningi so relativno naporni in prav je tako, če želim napredovati in tak je moj namen, da bo moje telo bolj vitalnega videza.
Pred vsako vajo z utežmi, trenažerjih ali drugimi športnimi rekviziti, Boštjan nazorno pokaže in po potrebi večkrat ponovi vajo saj je pri posamezni pravilni izvedbi potrebno upoštevati več detaljev. Sproti me popravlja, da je izvedba vaje maksimalno učinkovita.
Saj kot pravi Boštjan so detajli pri izvedbi pomembni za kakovosten trening.
Pri tem je pomembno tudi, da nimam nikoli bolečin po treningu. Prej, ko sem vadil sam, so bile pogoste bolečine zaradi nepravilne izvedbe in drže telesa med vadbo (npr. bolečine v ledveni hrbtenici itn.).
Prav tako mi svetuje pri izbiri kakovostnih živil pri prehranjevanju.
Rezultati pridobivanja boljšega videza mojega telesa so doseženi na podlagi treniranja pod vodstvom odličnega trenerja Boštjana in ga ocenjujem z oceno 10/10.
Če ste v dilemi katerega osebnega trenerja fitnesa izbrati, priporočam Boštjana!

Peter, Ljubljana

 
Poglejte vsa mnenja strank

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih