RizVN Login

MARK

mark before  mark after

Z Boštjanom se poznava že celo življenje, zato sem se odločil, da ga prosim, da mi sestavi prehranjevalni program. Moj cilj je bilo boljše počutje ter izguba telesne teže, hkrati pa pridobitev mišične mase.

Sam sem poizkušal večkrat, vendar brez dolgotrajnih rezultatov.
Začela sva s prehrano z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov, potem pa nadaljevala s prehrano, ki bazira izključno na živilih iz živalskih virov, ki je prinesla najboljše rezultate. Že od začetka je bil moj cilj prehrana z nizkim vnosom ogljikovih hidratov, in po Boštjanovem nasvetu je bilo na takšno prehrano lažje preiti s postopnim večanjem vnašanja beljakovin in maščob, ki pa so kasneje bile le še živalskega izvora.
Takšnega režima prehranjevanja se lahko loti tudi vsak sam od sebe, vendar pa se je Boštjanovo znanje in dolgoletne izkušnje pokazalo v ključnih trenutkih, ko bi bil sam izgubljen in bi potreboval veliko časa, da najdem vzrok, ko kaj ni šlo tako, kot bi pričakoval. Takšen primer je bil, ko sem npr. na začetku čutil utrujenost in upad moči. Po pogovoru z Boštjanom in pravilno usmeritvijo sem ta problem zelo enostavno rešil.
Ker so prijatelji in znanci opazili moj napredek so se tudi oni odločili sodelovati z Boštjanom, ki svoj del opravi 110%.
Vsakemu bi svetoval popolnoma naravne dodatke za optimalno zdravje, ki jih Boštjan priporoča, Po skoraj enem letu sem lažji 30 kg in in moji hormoni so na ravni 20 let mlajšega moškega.

Takšno prehranjevanje bi priporočil vsakemu, ki si želi boljšega počutja, zdravja in izgube maščobe. Pri meni so se pokazale številne pozitivne spremembe. Čez dan imam višjo in konstantno raven energije, lepšo kožo, manj sivih las, imam boljšo koncentracijo in bolj jasne misli, ponoči pa boljše spim. Počutim se bolj pozitivnega in optimističnega. Pri vadbi imam veliko manj bolečin v mišicah, zato so moji treningi bolj pogosti in bolj intenzivni. Spremljal sem tudi krvno sliko, kjer so vse vrednosti optimalne, vrednosti testosterona pa so se povišale, kot sem si tudi želel.
Na začetku v prvem tednu ali dveh, ko se je telo privajalo na nov način prehranjevanja, sem imel pri prebavi nekoliko upočasnjen metabolizem, nato pa se je stanje normaliziralo in prebava je konstantno optimalna in brez težav.

Mark, Ljubljana

 
Poglejte vsa mnenja strank

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih