RizVN Login

ZAKAJ IZBRATI NAS?


Zakaj izbrati osebno trenerstvo Vitalno telo?

Veliko ljudi ima cilj narediti nekaj koristnega za svoje telo. To je lahko izboljšanje splošnega počutja, preoblikovanje telesa ali izboljšanje zdravstvenega stanja. Če ste eden izmed njih potem je osebni trening idealen za vas. Zakaj bi se obremenjevali z načrtovanjem in iskanjem pravih informacij, če lahko ta čas namenite drugim stvarem, trener pa bo poskrbel, da boste dosegli svoj cilj.

Garancija

Trenerji ekipe Vitalno telo trdno verjamemo v sistem programov 100 % FIT  in prepričani smo, da boste v treningih uživali in zato tudi dosegli rezultate, ki si jih tako močno želite.

Mi vemo, kaj delamo in zato pri nas s pametno naložbo v bolj kakovostno življenje ne morete izgubiti ničesar, razen odvečnih kilogramov, saj vam ponujamo

100 % garancijo na rezultate. 

garancija

Motivacija

Vedeti kje začeti in imeti zadostno motivacijo pri treningih je pogosto največji problem. Če se težko motivirate in odpravite na trening ali vam treningi postanejo dolgočasni in monotoni, potem je osebni trener prava naložba za vas.
Osebni trener poskrbi, da so treningi raznoliki, dinamični in vas osredotočijo na cilj tako, da motivacije nikoli ne zmanjka.

 

Varnost

Vsi treningi so prilagojeni potrebam posameznika. Kadar trenirate pod vodstvom osebnega trenerja so vaje varno in pravilno izvedene brez tveganja nastanka poškodbe.

Navodila

Osebni trening vam omogoča, da se popolnoma osredotočite na vsako vajo. Med treningom se vam ni potrebno ukvarjati s sistemom treniranja, poslušati in upoštevati pa je potrebno navodila osebnega trenerja, ki vas vodijo po poti do željenega cilja.

Ni napredka

Zastavite si cilj izgube odvečne telsne maščobe, izgubite nekaj teže in nato se napredek enostavno ustavi ter ugotovite, da je skoraj nemogoče izgubiti še dodatnih nekaj kilogramov za dosego vašega željenega cilja. Vedeti kako se lotiti take ovire je ključ do uspeha in s pravilnimi nasveti osebnega trenerja vam bo tudi uspelo.

Kadar trenirate z osebnim trenerjem so treningi vedno bolj zahtevni, predstavljajo nove izzive brez pretiravanja, kot kadar trenirate sami, posledično pa pokurite več kalorij in maščobe.

Izobrazba

S strokovnim znanjem osebnega trenerja si sami pridobivate znanje s področja pravilnega prehranjevanja in treningov, se pravi kolikokrat na teden je potrebno trenirati, katere vaje izbirati, kdaj in kako se prehranjevati in še mnogo več.


Naših strank ne motiviramo s prisilo, marveč jim preprosto pokažemo, da sta zmaga ali poraz posledica njihove izbire.


<br />Že nekaj časa obiskujete vadbo v fitnesu, se trudite jesti pravilno a želenih rezultatov kar noče biti? Ali ste šele na samem začetku in ne veste kako se pravilno lotiti vsega naštetega ob poplavi vseh mogočih informacij. <br />
<p style="text-align: justify;">Če prebirate te vrstice ste že na dobri poti, da naredite vsaj malo dobrega za Vaše telo in počutje.</p>
<div style="text-align: justify;"></div>
<p style="text-align: justify;">Vem, da zna biti vse to zelo neprijetno, kadar ni vidnega napredka ali se vrtite v začaranem krogu kateri lahko vodi do izgube motivacije treniranja in prehranjevanja. <br /><br />Osebni treningi pri meni imajo največji poudarek na <strong>kvaliteti Vašega življenja</strong>, to pomeni, da se bo potrebno za rezultate truditi, biti odločni doseči cilj, se kvalitetno in zdravo prehranjevati..., a vse to na način kateri Vas bo vztrajno pripeljal do zastavljenega cilja.</p>
<table style="width: 100%; height: 284px; text-align: center;" border="0" cellpadding="0">
<tbody style="text-align: left;">
<tr style="text-align: left;">
<td style="text-align: left;">
<div style="text-align: center;"></div>
<h5 style="text-align: center;"><strong>S poudarkom na kvaliteti Vašega življenja bodo:</strong></h5>
<div style="text-align: center;"></div>
<p style="text-align: center;"><span style="font-size: 14pt;"><strong><span style="color: #000000;"><br />LEPOTA</span></strong></span><span style="font-size: 14pt;"><strong><span style="color: #000000;"> </span></strong></span></p>
<div style="text-align: center;"></div>
<span style="font-size: 14pt;"><strong> </strong></span>
<div style="text-align: center;"><span style="font-size: 14pt;"><strong><span style="color: #000000;">ZDRAVJE</span></strong></span><span style="font-size: 14pt;"><strong><span style="color: #000000;"> </span></strong></span><br /><br /><span style="font-size: 14pt;"><strong><span style="color: #000000;"> VITALNOST</span></strong></span><br /><span style="font-size: 14pt;"><strong><span style="color: #000000;"> </span></strong></span><br /><span style="font-size: 14pt;"><strong><span style="color: #000000;"> ENERGIJA</span></strong></span><br /><span style="font-size: 14pt;"><strong><span style="color: #000000;"> </span></strong></span><br /><span style="font-size: 14pt;"><strong><span style="color: #000000;"> MOTIVACIJA</span></strong></span></div>
<div style="text-align: center;"></div>
<p style="text-align: center;"> </p>
<div style="text-align: center;"></div>
<h5 style="text-align: center;"><strong> … postali za Vas nekaj vsakdanjega</strong></h5>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<p> </p>
<table style="border: 0pt solid #000000; text-align: center; width: 100%; height: 291px;" border="0" cellpadding="0">
<tbody style="text-align: left;">
<tr style="text-align: left;">
<td style="text-align: left; ;" valign="middle">
<h2><strong> S trening sistemom 100% FIT boste...</strong></h2>
<ul>
<li>
<h5><strong>postali vitalnejši in polni energije</strong></h5>
</li>
<li>
<h5><strong>izgubili odvečno telesno maščobo<br /></strong></h5>
</li>
<li>
<h5><strong>dobili čvrste in oblikovane mišice</strong></h5>
</li>
<li>
<h5><strong>pospešili metabolizem za kurjenje maščobe 24h/dan</strong></h5>
</li>
<li>
<h5><strong>izboljšali spanje in produktivnost</strong></h5>
</li>
<li>
<h5><strong>zmanjšali vsakdanji stres in napetost</strong></h5>
</li>
<li>
<h5><strong>postali samozavestnejši</strong></h5>
</li>
<li>
<h5><strong>videti in se počutili 10 let mlajše</strong></h5>
</li>
<li>
<h5><strong>in še mnogo več !!!</strong></h5>
</li>
</ul>
<ul>
</ul>
<br /></td>
</tr>
</tbody>
</table>
<p><span style="font-size: 12pt;"> </span></p>
<p style="text-align: justify;">Na strani boste našli informacije o meni, nasvete glede zdravega načina prehranjevanja, treningov, prehranskih dodatkov ter mnogo več.<br />Rubrike članki, recepti in treningi se redno osvežujejo, zato ste vljudno vabljeni, da obiskujete stran in tako pridobite koristne informacije ali novo idejo za pripravo zdravega in okusnega obroka. <br />Stran je namenjena temu, da z Vami delim moje izkušnje in Vam pomagam do vitalnega in energije polnega telesa. <br />Le majhen korak Vas še loči, da se odločite za pravo pot, pot do zdravega telesa, ki ste si ga vedno želeli.<br /><br /></p>
<div style="text-align: justify;"></div>
<h4 style="text-align: justify;">Rezervirajte si <span style="font-size: 18pt;"><span style="color: ;"><strong><a target="_blank" class="jce_file" title="BREZPLAČNO" href="images/stories/BREZPLACNA_ANALIZA_TRENINGA.pdf">BREZPLAČNO</a></strong></span></span>, neobvezujočo analizo treninga in prehrane z izkušenim osebnim trenerjem.</h4>
<div style="text-align: justify;"></div>
<p style="text-align: justify;"> </p>

 

Še nekaj razlogov zakaj . . .


Že nekaj časa obiskujete vadbo v fitnesu, se trudite jesti pravilno a želenih rezultatov kar noče biti? Ali ste šele na samem začetku in ne veste kako se pravilno lotiti vsega naštetega ob poplavi vseh mogočih informacij.

Če prebirate te vrstice ste že na dobri poti, da naredite vsaj malo dobrega za Vaše telo in počutje.

 

V timu Vitalno telo vemo, da zna biti vse to zelo neprijetno, kadar ni vidnega napredka ali se vrtite v začaranem krogu kateri lahko vodi do izgube motivacije treniranja in prehranjevanja.

Osebni treningi pri nas imajo največji poudarek na kvaliteti Vašega življenja, to pomeni, da se bo potrebno za rezultate truditi, biti odločni doseči cilj, se kvalitetno in zdravo prehranjevati..., a vse to na način kateri Vas bo vztrajno pripeljal do zastavljenega cilja.

 
S poudarkom na kvaliteti Vašega življenja bodo:
 


LEPOTA

 
ZDRAVJE

VITALNOST

ENERGIJA

MOTIVACIJA
 

 

 
… postali za Vas nekaj vsakdanjega

 

S trening sistemom 100% FIT boste...

 • postali vitalnejši in polni energije
 • izgubili odvečno telesno maščobo
 • dobili čvrste in oblikovane mišice
 • pospešili metabolizem za kurjenje maščobe 24h/dan
 • izboljšali spanje in produktivnost
 • zmanjšali vsakdanji stres in napetost
 • postali samozavestnejši
 • videti in se počutili 10 let mlajše
 • in še mnogo več !!!

 

Na strani boste našli nasvete in članke s področja zdravega načina prehranjevanja, treningov, prehranskih dodatkov in mnogo več.
Rubrike članki, recepti in treningi se redno osvežujejo, zato ste vljudno vabljeni, da obiskujete stran in tako izveste koristne informacije ali novo idejo za pripravo zdravega in okusnega obroka.
Stran je namenjena temu, da z Vami delimo izkušnje in Vam pomagam do lepega, vitalnega in energije polnega telesa.
Le majhen korak Vas še loči, da se odločite za pravo pot, pot do zdravega telesa, ki ste si ga vedno želeli.

 

Rezervirajte si BREZPLAČNO, neobvezujočo analizo treninga in prehrane z izkušenim osebnim trenerjem

 

 

 Treningi se izvajajo v:
 • Fitnes Vič (Gimnastični center Ljubljana) 
  Koprska ulica 29
 • V naravi (po dogovoru)


Boštjan Šifrer
gsm: 041/861 420
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

 • videli vse recepte
 • videli vse fit novičke
 • lahko komentirali prispevke
 • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih